babacsoda

Kosár

[ ... ] Tételek
Kassza

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

babacsoda.hu : Kezdőlap

Köszöntjük a webáruházban!: Ha segítségre van szüksége, örömmel állunk rendelkezésre elérhetőségeink bármelyikén.

Mosódió

Nepáli Mosódió

A mosódió egy teljesen természetes, bőr- és környezetbarát növényi mosószer. A szappanfa-félék családjába tartozó Sapindus mukorossi termése, természetes élőhelye India, Indonézia, Nepál ahol évszázadok óta termesztik és használják mosáshoz. A dióhéjban lévő anyag, a saponin, egy kitűnő mosóerővel rendelkező természetes szappan, ami víz hatására kioldódik a mosódió héjából. Ezt a dióhéjat használjuk mosószerként.

Környezetbarát: A mosódió egy teljesen természetes növényi mosószer, biológiailag 100%-ban lebomlik. Használata nem szennyezi a természetet, a környezetkímélő mosással megóvjuk vizeinket is. A mosódió fákon terem, ami oxigént termel, így „előállításában” és felhasználásában is rendkívül környezetbarát.

Bőrbarát: A mosódió különösen bőrbarát. Csecsemők, kisgyermekek, érzékeny bőrűek és allergiások is használhatják. Használatával lemondhatunk a környezetszennyező, allergizáló és bőrirritációt okozó anyagokat tartalmazó vegyszeres mosásról.

Pénztárca-barát: A mosódió kitűnő választás azok számára is, akik csökkenteni szeretnék a mosással járó költségeket, hiszen a mosódióval való mosás sokkal olcsóbb, mint a vegyszeres mosás. 500 gramm mosódió-héj kb. 100-120 mosáshoz elegendő.

Mosódió nem csak rendkívül hatékonyan távolítja el a szennyeződést a ruhából, hanem emellett még kímélő is. Mivel kímélő és természetes, ezért hosszabb ideig segít megőrizni a ruhák eredeti színét és szerkezetét, mint a vegyi tisztítószerek alkalmazásával történő mosás esetén. Ez annyira finom, hogy Önnek a továbbiakban nem szükséges a mosáshoz vízlágyítót alkalmaznia. A frissen mosott ruhát kézbe véve észre fogja venni, hogy az meglepően lágy! Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően, mosódió tökéletes tisztítószer.

A mosódió 30-90 °C-os mosási hőmérsékleten, kézi és gépi, színes és fehér mosáshoz egyaránt használható.

Mire használhatjuk még?

Moshatunk a segítségével autót

Hajmosásra is alkalmas, mivel teljes mértékben vegyszermentes ezért biztosan nem roncsolja sem a hajszálakat sem a fejbőrt.
De házikedvencünk is meghálálja a gondoskodást. vagy akár mosogathatunk is a segítségével.


Mosódiót, Aktív oxigénes fehérítőt, mosószódát és sok más terméket rendelhet partnerünktől:

Ha a rendeléskor a megjegyzés rovatba beírja, hogy Babacsoda, a két csomagot egyben, egy postaköltség felszámításával küldjük el.
Termékkategóriák

Ki olvas minket

Oldalainkat 163 vendég böngészi

látogató számláló

Bejentkezés


Hírlevél